Økologisk betyder at arbejde med naturen. Det betyder færre pesticider og mere dyrevelfærd. Det er vores ansvar at passe på kloden og at gøre hvad vi kan for at behandle dyr og naturen godt.

Her er 3 gode grunde til, hvorfor du bør vælge økologisk

Øko produkter indeholder flere gode ting (og færere dårlige)

Man kan ikke lige se det, men der er forskel på den økologiske mad vi spiser i forhold til ikke økologisk

Ingen rutinemæssig brug af antibiotika

Siden mennesket opfandt penicilin i 1928, har antibiotika reddet millioner af liv.

Men overbrug af antibiotika eliminerer virkningen i forhold til at behandle infektioner og sygdomme. Det er et KÆMPE problem, at vi bliver immune for antibiotika i et rasende tempo. Det betyder at vi, når det sker ikke længere kan bruge antibiotika med optimal virkning for at modstå sygdomme, der så kan blive livstruende.

Ved at købe økologisk, er du med til at bekæmpe overbruget af antibiotika, og du er i sidste ende med til at hjælpe menneskers overlevelse!

Dyrene har det bedre, når det er økologisk

Der er bedre vilkår for dyrene. Deres liv er ikke indendøre i et bur, hvor de går tæt op og ned ad hinanden. Dyrene kommer ud og bliver derfor sundere dyr – også sundere at spise.

Hvis man spiser kød og drikker mælkeprodukter, bør man helt sikket vælge produkter fra gårde, der tager vare på dyrene. Kvaliteten er bedre, og samvittigheden ligeså!

Der er altså mange gode grunde til at vælge økologisk på daglig base. Er det for dyrt, så gå efter der hvor prisforskellen ikke er så stor.