Det er altid nemt at kigge i bagspejlet. Derfor får man 1000 råd i graviditeten, om alt det man bare SKAL nyde nu, mens man kan. I get it. Seriøst, jeg ville give meget for en smutter tilbage i tiden inden børn bare for at nyde det hele lidt ekstra. Og selvom mine børn giver mig ekstremt meget kærlighed og glæde, er det bare nogle ting, man savner ind i mellem.

Som for eksempel disse basale, men åh, så dejlige ting:

1. At sove til langt ud på dagen.

Før jeg fik børn havde jeg alt for travlt med at komme op for at få udredt mest muligt i løbet af dagen. Jeg nød slet ikke at sove længe. Heller ikke i weekenderne. Dét gad jeg godt nu!

2. Roen i lejligheden

Nogle dage var jeg så heldig at have lejligheden for mig selv. Helt alene. Det synes jeg altid var nederen! SAY WHAT? Der var ingen der larmede. Der var HELT STILLE.

3. Min spontanitet

”Man kan sagtens være spontan med børn”. Den der sagde det har åbenbart ingen børn.

4. Uafbrudt søvn

Jeg tror ikke engang tanken strejfede mig, at det skulle være noget, jeg satte pris på. Faktisk glædede jeg mig til at skulle op om natten med mine børn og amme. Det ville blive fantastisk hyggeligt…

5. Kunne komme ud af døren på 1 minut

Kontra 18 som det tager nu. På en god dag. ”Kan du være sød at tage sko på skat? Mila, er du ikke sød at tage sko på? Miiilaaa, sko på søde ven. Hallo??!!! Gider du ikke kommer herud og tage dine sko på? Ja, jeg tror raketmænd (mener hun astronauter?!) også spiser morgenmad skat, men gider du ikke nok tage dine sko på? Nu gider jeg ikke sige det flere gange. Tag. Dine. Sko. På! Mila, hør nu efter!!!!

Tak! Og så skal du have jakke på”………..

6. Hvor flotte mine bryster egentlig var

De sad bare der. Og struttede. Det kan man vidst ikke sige længere.

7. Hvor mange penge jeg havde

Ikke fordi jeg var rig, overhovedet. Men mit budget gik bestemt ikke til uldtøj, termodragter, legetøj og flasker.

8. Hvor mange venner jeg havde

Og hvor meget tid jeg havde til hver af dem. Jeg savner mine veninder! Og så savner jeg tiden, hvor ingen af os havde børn og helt klart sås mere!

9. Hvor meget tid jeg havde

Jeg synes hele tiden, jeg manglede tid. Når jeg tænker tilbage på al den tid, jeg egentlig havde, har jeg lyst til at slå ”Maria, 20, ingen børn eller forpligtelser” hårdt i hovedet!

10. Hvor godt jeg altid så ud

Jeg havde rent faktisk tid til både at gå i bad OG tage make-up på! Det er utrolig, så meget et bad kan gøre! Jeg burde prøve det noget oftere.

11. Hvor lidt vasketøj der var. Og hvor sjældent jeg skulle vaske gulvet

Det er begrænset, hvor meget lort 2 voksne mennesker kan lave i en lejlighed. Og ikke nok med at vores tøj ikke var så beskidt, som det er nu, så var der bare mindre tøj generelt.

12. Hvor dejligt det smager med varm mad, der kan spises i ro og fred

Varm mad. Omg, det savner jeg. Og at sidde ved et spisebord uden at skulle servicere nogen.

13. Hvor dejligt det er at hoppe i et par jeans, som bare sidder lige i skabet

Nu ligger de bare i skabet… længst inde. Og venter på at dagen kommer, hvor jeg kan passe dem igen.

14. Hvor sexet mit undertøj var

Jeg lignede da en undertøjsmodel til tider. Det kan man vidst ikke sige mere. Nu render jeg rundt i mormor trusser der holder maven inde, og en amme-bh der er slidt og lugter af gylp.

15. Hvor skønt det er at se en hel film om aftenen… uden at falde i søvn

Det kan tælles på én FINGER, hvor mange gange, jeg har formået at holde mig vågen, når vi har såkaldte filmaftener hjemme hos os. Efter børnene er kommet til, naturligvis!

16. Hvor dejligt det er at kunne bevæge sig frit i lejligheden uden at være bange for at træde på LEGO

Det er sket lidt for mange gange. But who is counting?

17. Hvordan jeg kunne have sex overalt, når som helst, uden at være bange for at nogen så os

Ikke fordi det var såååå ofte igen, men da oftere end nu. Og vi kunne have sex kl. 14 en lørdag, hvis vi ville det. Nu skal både lysten og tiden være der. Det er vist sjældent begge dele spiller på samme tid hos os!